Play
MÚSICA PER CANVIAR EL MÓN

★★ UN CAMÍ DIFERENT ★★Ja fa un any que va sortir el nostre disc #ElCorDeLaTerra!! Ho celebrem donant-vos les gràcies per tots els moments viscuts. Els drets d'autor generats per les cançons, fins a dia d'avui, acaben de transformar-se en un primer donatiu de quasi 13.000 euros a 14 col•lectius que treballen per un món millor.Tot això ho hem fet JUNTS, i tot just acaba de començar. De tot cor, moltíssimes gràcies per acompanyar-nos.Que no pari la música.★ HO CELEBREM ALS CONCERTS ★"Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món"Unitat contra el feixisme i el racisme / Obra social de la PAH / Tanquem Els CIE / Human Supporters / Safari Children's Choir / EKO Project / Stop Mare Mortum / Proactiva Open Arms / Pallasos en Rebeldía / Fundació Esperanzah / Fundació MAP / Fundació El Maresme / #FetsQueRealmentImporten de Sant Joan de Déu / Banc dels Aliments de Barcelona

Publicada por Txarango en Martes, 10 de abril de 2018
16 abril 2018

★ UN CAMÍ DIFERENT ★

Ja fa un any que va sortir el nostre disc #ElCorDeLaTerra!!

Ho celebrem donant-vos les gràcies per tots els moments viscuts. Els drets d’autor generats per les cançons, fins a dia d’avui, acaben de transformar-se en un primer donatiu de quasi 13.000 euros a 14 col•lectius que treballen per un món millor.

Tot això ho hem fet JUNTS,
i tot just acaba de començar.
De tot cor,

14 març 2017

★ UNA LLUNA A L’AIGUA ★

Apugeu la música!! “Som una bala a la deriva, tenim foc a la sang”

AVUI COMENÇA A BATEGAR ★ EL COR DE LA TERRA ★
Publiquem la primera cançó del nou disc!
“Una lluna a l’aigua” neix amb el foc de l’estiu i parla del desig, de l’atracció, de la música i la vida esclatant-nos contra el cos.

Com ja sabeu hem decidit cedir la meitat dels drets de cada cançó a un col·lectiu amic.

View this post on Instagram

Un any més estem nominats als premis Enderrock com a millor artista en directe, així que us recordem que podeu votar a qualsevol de les nostres companyes o a nosaltres mateixos. http://www.enderrock.cat/votaciopopular El 2018 ha estat un any en el que hem recorregut el món. Des d'actuar en un estadi de cricket a l'Índia fins a acompanyar amb les cançons a les persones en busca de refugi per la ruta dels balkans. Hem celebrat el 5è aniversari del nostre festival (5 anys de Clownia!) i vam tancar la gira envoltats d'amics al festival social Esperanzah presentant un directe únic anomenat Abaraka. També hem complert 3 anys com a cooperativa sense ànim de lucre, 3 anys treballant en l'economia social i solidària. Aquest darrer any hem vist ballar moltíssimes ciutats de Catalunya i del món. Hem vist com una petita cançó anomenada Agafant l'Horitzó es convertita en un himne. Hem dormit sota les estrelles del cel més gran de la terra, als camps de refugiats saharauís, i vam posar en pràctica les nostres pròpies polítiques internacionals convidant a l'escenari amb nosaltres al ministeri de Cultura del Sàhara Occidental. També ha estat l'any de publicar una cançó nova per acomiadar els escenaris, sota el nom de "Tanca els ulls". I de buscar l'essència dels pobles originaris, recorrent el continent americà recolzant la lluita per la terra dels afrodescendents al Brasil, actuant en Quilombos. De portar la nostra música a les comunitats indígenes Guaranís, Kariri-xocó i Karapotó, amb qui hem mantingut una de les convivències més profundes de les nostres vides. De créixer políticament actuant pel moviment sense terra o intercanviar música a les faveles de Rio de Janeiro i Florianopolis per reconèixens en contra del neofeixisme que creix allà i a tot al món. Vam començar l'any publicant un llibre il·lustrat a favor de la lliure circulació de les persones (Obriu les portes) i el vam tancar al teatre de Sant Joan de les Abadesses presentant el documental "Clownia, una vida que dura quatre dies" sobre la història del nostre petit festival. Feliços de compartir el viatge amb moltíssimes persones de qui aprenem i a qui admirem. I amb totes vosaltres. Gràcies de tot cor.

A post shared by Txarango (@txarango) on

10 febrer 2019

★ DIJOUS TENIM UNA CITA ★

Tornem a viure ABARAKA.
TV3 emet en un format únic gran part del que va ser el nostre concert de comiat al @festivalesperanzahaquesta tardor.
Ens morim de ganes de reviure una de les nits més boniques de la nostra vida:
Dijous 27 a les 22:40h a TV3.

Gràcies a l’equipàs que l’ha fet possible i a tota la gent que hi surt! Als milers de persones que van omplir el concert i a tota la gent que es va quedar sense entrada.

20 desembre 2018

★ CLOWNIA 2019 ★

★ ENTRADES DISPONIBLES ★
Hi ha un lloc on hem viscut alguns dels millors dies de la nostra vida. Enguany hi tornem!
★ 27-30 de juny, St. Joan de les Abadesses ★

Avui arranca el compte enrere pels que viurem plegats el Clownia 2019.
Després de tot el que venim compartint els últims anys… No cal dir gaire cosa:
Guardeu-vos les dates!
I no us quedeu sense entrada:
https://entradas.codetickets.com/…/4162/clownia-fes…/online…

Molt aviat començarem a desvetllar el cartell.

Festiclown Pela Terra 2018: Pallasos en Rebeldía y Txarango en la comunidad indígena KARI XOCÓ

Pallasos en Rebeldía y Txarango llevan a la comunidad indígena KARIRI XOCÓ la solidaridad y el abrazo fraterno a través de las artes para acompañar su lucha por la tierra y seguir aprendiendo de su ancestralidad. Este pequeño trabajo de Duran Sodré permite comprender que sucedió en esos cuatro días en la aldea KARIRI XOCÓ entre artistas originarios y artistas del mundo que luchan por una sociedad más justa e igualitaria. 🤩#Festiclown #FesticlownPelaTerra #refugiandoesperanzas #elenao #demarcaçãojá #povosindigenas #karirixoco Circo No Ato Traço Cia de Teatro Festiclown Pallasos en Rebeldía Iván Capitán Jadoc Prado

Publicada por Pallasos en Rebeldía en Domingo, 2 de diciembre de 2018
3 desembre 2018

★ KARIRI-XOCÓ ★

Una de les nostres famílies al Brasil.

Recolzant els drets dels pobles indígenes ara que viuen moments difícils al Brasil. Creixent i aprenent, com sempre, amb Pallasos en Rebeldía.

UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE
#Festiclown #FesticlownpelaTerra #RefugiandoEsperanzas #povosindigenas #karirixoco Iván Prado

14 novembre 2018

★ CANTEN LES FAVELES ★

Outro mundo é possível

Compartint alegria amb les nenes i nens de la favela Chico Mendes, a Florianopolis (Brasil). Seguim recorrent el país per actuar i, ara més que mai, recolzar les comunitats més humils.
Davant del feixisme sempre perden els mateixos.
Recordar-nos que estem vives.

Creixent i aprenent amb moltes coses que mai oblidarem.
Por um mundo onde caibam todos os mundos!
@ivanpradopayaso @festiclown #TracoTeatro#FesticlownPelaTerra
Fotos: @bernatalmirall

13 novembre 2018

★ AMB LA LLUITA DELS POBLES INDÍGENES ★

Per un món on hi càpiguen tots els mons.

Després d’unes setmanes de convivència amb els Guaranís ja no som els mateixos.

Estimem i hem fet nostre aquest poble que porta 518 anys sobrevivint a la colonització i ara no es rendeix contra Bolsonaro.
Un poble que canta per celebrar la vida. Un poble que prega pels pobles del món.

Hem recorregut diferents dels seus poblats actuant i aprenent.