Acabem de publicar DE VENT I ALES, el nostre nou disc!

16 cançons noves, escrites i composades des de l’agraïment i la calma, que desitgem que us acompanyin.Feliços de compartir aquest regal! Esperem que voli amb totes vosaltres.

DE VENT I ALES:

En descàrrega lliure i venda al nostre web: txarango.coop

A Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=YO6FiJnhYcU

A Spotify i a totes les plataformes.

Gràcies a totes les persones que, al nostre costat, han omplert aquest disc d’amor i vida. A l’estudi Can Pardaler i al David Rosell per ser el nostre germà, mestre, amic i còmplice. A l’Iñaki Marquiegui per empapar-se de nosaltres i posar-nos a l’abast tot el seu talent desbordant. A totes les artistes que han passat per l’estudi i han omplert aquest treball amb la seva màgia: Maria Astallé, Albert Costa, Ramon Figueras, Toni Fort, Alberto Vázquez, Alberto Pérez, Vicenç Solsona, Marc Menéndez “Dantuvi”, Flora Sempere, Ahyvin Bruno, Ariana Abecasis, Joana López, Sança Rosell, Estrella, Ivan Prado, Marta Lucena, Joan Borràs, Ferran Casas, Genís Trani… a tot l’equip de Txarango i als nostres amics i famílies.

Ens ajudeu a compartir-lo? #DeVentiAles

Foto Bernat Almirall