Últims 30 dies per reservar el disc.

Aquestes setmanes som a l’estudi en plena gravació d’EL GRAN BALL! Compartir les cançons amb tanta gent estimada és un regal que ens omple el cor. La música és màgica i sanadora. Ens morim de ganes de que el pugueu sentir!!

Com ja sabeu, es tracta d’un disc doble ple de col·laboracions inèdites que recopila cançons dels nostres quatre treballs, cantades de nou al costat de més de 50 artistes (si… la família va creixent! haha), amigues i amics del món de la música, amb qui hem volgut reinterpretar alguns dels temes més emblemàtics de la nostra trajectòria.

És preciós poder compartir temps i camí amb totes elles. Celebrar-nos així. Recordar-nos que vivim les unes en les altres.

També agraïm profundament al Ricardo Cavolo que hagi creat la portada màgica d’EL GRAN BALL! Per nosaltres la música ha estat sempre una foguera, un punt de trobada. En aquest treball, encara ho és més.

I que ningú es despisti! A totes les persones que voleu tenir aquest últim disc en format físic i donar suport al projecte, us recordem que no es vendrà enlloc. Es tracta d’una única edició limitada i numerada que només es pot aconseguir amb reserva prèvia al nostre web! El podeu demanar ara mateix a https://www.txarango.com/producte/reserva-el-disc-el-gran-ball/

Evidentment, i com hem fet sempre, també el podreu escoltar a través de les plataformes digitals.

Aprofitem per donar les gràcies a totes les persones que amb amor i paciència esteu gestionant el bescanvi de les entrades i les devolucions. Us enviem una forta abraçada plena de bons desitjos. Feliços de tota l’estima que estem rebent. Compartim aquest enllaç per si teniu dubtes o problemes:https://txarango.ticketic.org/faqs-preguntes-frequents/

Esperem que a poc a poc tot millori, que us trobeu bé i que, més aviat que tard, ens puguem re-trobar de nou.

Amb tota l’estima del món per aquesta gran família, petons i abraçades. Gràcies de tot cor.

Seguim.

Portada: Ricardo Cavolo