Aquests dies hem acabat les gravacions d’El Gran Ball!

Volem donar les gràcies a totes les artistes i grups que han vingut a enregistrar i a celebrar les cançons amb nosaltres, ha estat un regal acollir a més d’una cinquantena d’ànimes boniques.
Si per nosaltres fos n’hauriem acollit a més de 100, però el temps és el que és. També volem donar les gràcies a les moltíssimes companyes de viatge que admirem i estimem i no han estat presents en aquestes gravacions; Ja sigui perquè la situació ho ha fet impossible o perquè ja hem tingut la bonica oportunitat de gravar plegades abans, al llarg de les nostres trajectòries.

Finalment hem enregistrat 27 cançons. Ja les tenim mesclades i estem a punt d’acabar la mesterització del disc! També estem enllestint els retocs finals del disseny i ben aviat entrarà a fàbrica. Esperem tenir-lo a les mans a mitjans de maig per enviar-lo a casa de tothom.

Malgrat la difícil situació, han estat uns mesos d’estudi bonics, un procés sanador en aquests temps tant complicats.
Gràcies per acompanyar-nos des de la distància. Ens sabem molt afortunats.

Amb ganes de compartir tota aquesta feina!
Petons, abraçades i molt d’agraïment. Amor infinit.

Foto @bernatalmirall