EL GRAN BALL ja és camí de totes les cases! Ha quedat preciós!

Finalment ha sortit de fàbrica i ja el tenim a les mans! Aquests dies som al local preparant els paquets i fent tots els enviaments! Un bon grapat de discos en forma de carta que arribaran a casa de tothom en els propers 12 dies. Abans del 6 de juny.

Gràcies a totes les persones que l’heu fet possible amb la vostra reserva. Com ja vam explicar en el seu moment, les 27 cançons del disc doble que tindreu a les mans formen part d’una edició física limitada.
El 13 de juny a les 12 de la nit l’obrirem a les plataformes digitals.

Malgrat els temps difícils de la pandèmia, ens sentim molt afortunades d’haver pogut treballar i enregistrar aquest disc recopilatori al costat de tantes persones estimades. Amb l’alegria de compartir, de trobar-nos i de celebrar. Com una nit de cançons entre amics al voltant d’una foguera. És per això que sentim “El gran ball” com una manera preciosa de concloure el nostre viatge discogràfic.

Gràcies de tot cor a totes les persones que heu format part d’aquest camí. El nostre més profund agraïment. Els nostres millors desitjos.

TXARANGO.
Foto: Bernat Almirall

A partir de demà rebreu un email des de ticketic amb la info concreta de l’enviament.