Acabem de compartir “El Gran Ball” en format digital a totes les plataformes.

Volem donar les gràcies a totes les artistes i grups que, durant aquest passat hivern, han vingut a enregistrar i a celebrar les cançons amb nosaltres. Ha estat un regal acollir a més d’una cinquantena d’ànimes boniques.
Si per nosaltres fos n’hauríem acollit a més de 100, però el temps és el que és. També volem donar les gràcies a les moltíssimes companyes de viatge que admirem i estimem i no han estat presents en aquestes gravacions; Ja sigui perquè la situació ho ha fet impossible o perquè ja hem tingut la bonica oportunitat de gravar plegades abans, al llarg de les nostres trajectòries.

Compartim aquesta llista de reproducció de YOUTUBE on podeu veure els vídeos de les cançons, durant les gravacions d’aquest passat hivern:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLLAH0sbP7pz4cE-GgLx68SW2hOUi9W4Bb

Gràcies a totes! Moltes, moltes, gràcies. De tot cor.
Foto: Bernat Almirall