Reserva el nou disc

La Vuelta al Mundo

Manresa

Espectacle Carpa Circ
08
maig 2015

★ LA FAM NO FA VACANCES ★
MÚSICA I SOLIDARITAT ‪#‎LaVueltaAlMundo‬

Aquí, a casa nostra, molta gent ho està passant malament i nosaltres volem aportar humilment el nostre granet de sorra. Per això us presentem aquest projecte!

El proper 8 de maig oferim un concert a canvi de portar aliments bàsics (oli, llet i conserves).

Volem ajudar al Banc dels Aliments en la seva tasca social d’ajuda alimentària a les persones més necessitades del nostre entorn, i ho farem a la sala Stroika de Manresa.

Arrel de l’augment de la demanada d’aliments com a conseqüència de la crisi, el Banc dels Aliments va engegar ‘La fam no fa vacances’, una campanya d’activitats solidàries que ajuden a omplir les prestatgeries de les entitats d’ajuda social durant els mesos d’estiu.

Nosaltres i la Casa de la Música de Manresa ens hi hem volgut sumar amb aquest concert solidari pel proper divendres 8 de maig.

Per a fer possible el funcionament d’aquest esdeveniment tant especial s’havia de reservar l’entrada gratuïta que juntament amb els aliments portats per tots vosaltres us donarà accés a la sala. Les entrades ja estan exhaurides!
L’aportació mínima per accedir al concert és de 3 ALIMENTS i dels que fan més falta: cartró de llet, ampolla d’oli i/o conserves.

Moltíssimes gràcies per acompanyar-nos en aquest projecte!

★ TOTA LA VIDA ÉS ARA, NO T’ADORMIS ★

Exhaurides