Play

La Vuelta al Mundo

Festival de Jazz de Barcelona

Barcelona

Espectacle Carpa Circ
21
Novembre 2015

EL BALL MÉS GRAN DE TOTS ELS BALLS

El mar. El final de tots els rius. El final d’aquest viatge.

Després de mesos i mesos recorrent el món, gota a gota, hem omplert de vida aquest camí, de petits records, de petits moments, de moltíssimes persones que l’han convertit en una aventura increïble.

El riu que dibuixàvem amb el darrer disc s’ha convertit en un mar ample. Un mar molt més gran del que hauríem imaginat. I ara, acabem la gira i aturem el vaixell per pair les vivències d’aquests anys. Per tornar a buscar les muses. Per retrobar-nos amb tots aquells que ja fa més de 5 anys ens van veure salpar.

“SOM MAR” és l’espectacle final que tanca aquest viatge. Un espectacle únic i irrepetible amb la voluntat d’acollir totes aquelles coses que han omplert les maletes de Txarango. La posada en escena més gran que hem dut a terme fins ara.

Per això comptem amb la millor companyia!

És un orgull immens que en aquest final somiat ens acompanyi CHUCHO VALDÉS per portar a l’escenari algunes de les nostres cançons i poder establir en directe el llaç musical i emocional que mantenim amb la música cubana i tot el que representa. Una oportunitat espectacular per tocar amb un dels artistes més grans del món i la millor manera de compartir la música que estimem.

També és un plaer gegant comptar amb la companyia de la BARCELONA BIG LATIN BAND per vestir totes les nostres cançons i portar encara més enllà la descàrrega rítmica i festiva que ens agrada viure en els concerts. El ball més gran de tots els balls.

Comptarem amb la col·laboració del GUILLEM ALBÀ alhora de portar a escena tot aquest espectacle. I volem destacar que per nosaltres, que hem crescut amb els seus dibuixos, ha estat molt més que un privilegi poder compartir tot aquest projecte a través de la mirada única del MARISCAL. Ell ha fet un cartell que, igual que tot el que acompanya aquest espectacle, guardarem tota la vida.

Música, circ i moltes sorpreses més en una nit que preparem amb estima per agrair-vos l’alegria que concert a concert, plaça a plaça, hem sentit a la pell i ens ha omplert de vida.

SOM MAR i comptem amb tots vosaltres.

Exhaurides
Warning: Illegal string offset 'sizes' in /usr/home/txarango.com/web/wp-content/themes/txarango/inc/shows/class-psshow.php on line 28 Warning: Illegal string offset 'large' in /usr/home/txarango.com/web/wp-content/themes/txarango/inc/shows/class-psshow.php on line 28