Reserva el nou disc

De vent i ales

Jersei fucsia cremallera

38,00
Aconsegueix el nou jersei!

Últimes notícies

14 octubre 2020

★ BENDITA VIDA ★

Per la gent gran.Aquests dies celebrem el Festival Esperanzah 2020 i nosaltres ens hi sumem estrenant videoclip!

En aquest any distòpic que evidencia la necessitat urgent de canviar de dalt a baix el model de societat que tenim, ens hem sumat a l’energia i la llum de Les Dones Sàvies de Sant Cosme per retre amb elles el nostre petit homenatge a la gent gran.

Moltíssimes gràcies a totes les persones que ho han fet possible.

15 juliol 2020

★ SEGUIM TREBALLANT EN LA NOVA GIRA ★

Estem treballant en programar els nous concerts a la primavera i estiu de 2021. A dia d’avui, i davant de la incertesa sobre com i quan podrem dur a terme concerts amb les millors de les garanties, se’ns fa impossible tenir definitivament tancada la nova gira. Sentim que toca ser pacients i responsables mentre anem veient com evoluciona tot, per poder programar una gira amb les millors de les condicions.

1. Tothom que guardi l’entrada tindrà un concert de Txarango. Els anunciarem de seguida que tinguem les màximes garanties de poder-los dur a terme,

18 juny 2020

★ “DE VENT I ALES” JA ÉS VOSTRE ★

Acabem de publicar DE VENT I ALES, el nostre nou disc!

16 cançons noves, escrites i composades des de l’agraïment i la calma, que desitgem que us acompanyin.Feliços de compartir aquest regal! Esperem que voli amb totes vosaltres.

DE VENT I ALES:

En descàrrega lliure i venda al nostre web: txarango.coop

A Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=YO6FiJnhYcU

A Spotify i a totes les plataformes.

Gràcies a totes les persones que,

Instagram

Instagram Gallery Exception: Error: Cannot retrive photos from Instagram.Response code: 400. Message error: This endpoint has been retired. Error type: APINotAllowedError