Com bé sabeu, la gira d’El gran Circ no s’ha pogut fer i a dia d’avuiencara no tenim cap perspectiva de quan la podríem dur a terme. Per aquest motiu hem decidit suspendre definitivament aquesta gira amb l’objectiu que quan les coses millorin puguemprogramar nous concerts de comiat adaptats a les possibilitats del moment. Ens ha costat molt prendre aquesta decisió, ja que hi ha moltíssima feina darrere del muntatge que teníem a punt. Sobretot, moltíssima il·lusió. El cert és que per a nosaltres era una proposta de somni.

Toca ser realistes i el format de grans aforaments de la gira d’El Gran Circ pensada el 2019 abans de la pandèmia, l’espai interior de la carpa, el fet de comptar amb totes les entrades exhaurides, el disseny de l’espectacle i tot plegat no ens permet cap flexibilitat a l’hora d’adaptar-nos a les mesures que puguin facilitar concerts en el futur proper.

Ni volem ni ens podem permetre el luxe d’allargar eternament aquesta espera. Així que no ens queda cap altra solució que abandonar el format que teníem previst, retornar les entrades i començar a treballar des de zero en com acomiadarem el grup en aquests nous temps.

Ha estat un any molt difícil. Assumir la gravació d’un disc d’estudi (“De vent i ales” Halley records 2020), la producció d’una gira autogestionada per a més de 100.000 espectadores, la creació de les cooperatives d’economia social i solidària que li donaven servei, sumat al fet de no poder fer cap actuació per generar ingressos i a les despeses regulars que ens suposa mantenir viu el projecte, han abocat la nostra cooperativa a una situació molt complicada. La producció d’aquesta gira que no hem pogut realitzar ens ha suposat grans pèrdues econòmiques.

Així que, malgrat voldríem esperar el que calgui per fer realitat El gran circ, l’espera ens és  insostenible. Si volem acomiadar Txarango a dalt d’un escenari, haurem d’adaptar-nos als formats que ens permetin fer-ho.

Per tot això, des d’avui i fins al dia 20 de febrer posem a la vostra disposició aquest enllaç on podeu recuperar els diners de la vostra entrada. I on també us oferim dues opcions més: La possibilitat de bescanviar-la per l’edició inèdita d’un nou treball que estem enregistrant i l’opció de donar suport a la nostra cooperativa transformant l’entrada adquirida en una aportació.

Sabem que la situació econòmica que vivim la majoria de nosaltres és molt dura, per aquest motiu creiem que és un acte de responsabilitat que tothom qui vulgui o ho necessiti pugui recuperar els diners de la seva entrada.

L’evolució de la pandèmia també impossibilita els concerts en sales d’Europa que teníem programats a principis del 2021. A Madrid i Bilbo, on nosaltres gestionàvem les entrades, us oferim les mateixes opcions de retorn o bescanvi que per la gira d’El Gran Circ.

Pel que fa als concerts de Paris  i Amsterdam, les sales us retornaran directament els diners. Paris ho farà al llarg dels propers 15 dies i Amsterdam ho farà com a màxim 3 mesos després de la data del concert. London ja ho ha fet. Estem a l’expectativa de què passarà amb el Clownia 2021 i desitgem que el Festival Cruïlla 2020, on no vam actuar, us hagi retornat els diners de la vostra entrada.

Per seguir celebrant la vida, perquè així ho hem de fer, ens hem posat a enregistrar un projecte anomenat EL GRAN BALL.

Es tracta d’un disc doble ple de col·laboracions inèdites que recopila cançons dels nostres quatre treballs, cantades de nou al costat d’una quarantena d’artistes, amigues i amics del món de la música, amb qui hem volgut reinterpretar alguns dels temes més emblemàtics de la nostra trajectòria.

Hi trobareu moltíssimes veus estimades. Les anirem desvetllant al llarg de les properes setmanes!

Com ja us hem explicat, totes les persones que així ho sol·liciteu, rebreu directament aquest treball a casa vostra; a finals de març o principis d’abril.

Evidentment, si us vàreu quedar sense entrada per la gira però voleu gaudir d’aquest disc, obrim un espai al web on des d’avui i fins el dia 21 de febrer el podeu sol·licitar sota demanda.

EL GRAN BALL només es podrà aconseguir amb reserva prèvia. Es tracta d’una edició limitada i numerada. Editada amb cura per posar alegria i llum a aquests moments difícils. I sobretot per donar les gràcies a totes aquelles persones amb qui voldríem haver-nos trobat per saltar i cantar plegades al llarg d’aquest 2020 tan difícil, pel vostre sport i estima, que també és la nostra.

Totes les opcions a www.txarango.coop

Qui va adquirir l’entrada també rebrà un mail informatiu des de Tickètic.

I això és tot. Quan es puguin tornar a fer concerts programarem un nou tour de comiat i posarem les noves entrades a la venda per celebrar juntes, de la millor manera possible, el final del viatge.

GRÀCIES DE TOT COR.

Desitgem que estigueu bé.

Milers de petons i abraçades