S’ENLAIRA és l’espectacle que vàrem crear expressament la tardor del 2013 per poder fer arribar una expedició de Pallassos Sense Fronteres als camps de refugiats del Líban.

L’espectacle, creat juntament amb el pallasso català Tortell Poltrona, va tenir lloc a la carpa del Circ Cric i va comptar amb la participació de més d’una trentena d’artistes i col·laboradors.

Finalment, al novembre de 2013, una expedició dels Pallassos Sense Fronteres va poder fer somiar a centenars de nens i nenes que no ho tenen gens fàcil.

Música i circ per canviar el món.

Expedició al Líban

Aquí podeu seguir el dia a dia de l’expedició en que Txarango ha col·laborat amb S’ENLAIRA un espectacle conjunt i solidari amb el Circ Cric en en benefici de Pallassos Sense Fronteres

Avio

1 de desembre

Despres de fer l’últim bolo a Jordània, en el camp de Zaatari. Els artistes volen a BCN… Però una nova expedició pren el relleu al Líban! 

3 de desembre

En aquesta expedició volen cap a Beirut Tortell Poltrona, Alba Sarraute, Quim Girón, Benjamin Eugene i Jorsi Janssens, l’equip d’artistes que des de del dia 4 fins al dia 11 de desembre realitzaran una gira d’espectacles per població siriana i palestina refugiada.

A la foto: Beirut, capital del Líban, des de l’avió que va transportar al responsable de comunicació de PSF d’Amman a Beirut.

Equip PSF

4 de desembre

En el primer dia d’aquesta expedició al Líban els artistes s’han reunit amb l’equip de War Child, l’ONG que els dóna suport i cobertura en aquesta expedició i després han visitat el camp de refugiats de Chatila, a Beirut. Aquest emplaçament alberga població palestina refugiada des de 1948 i en el qual ara també viu població siriana refugiada.

La setmana que ve l’equip tornarà a Chatila per realitzar actuacions a les escoles del campament.

Primer bolo

5 de desembre

Que començi l’espectacle!

Les dues primeres actuacions al Líban, han estat en dues escoles de la població de Bourj el Arab, a la província d’Akkar, al nord del Líban. Aquestes escoles, amb suport d’organitzacions com WAR CHILD, proveeixen d’educació a la infància siriana refugiada. En total van ser dues actuacions per més de 500 nens i nenes cadascuna! Després d’això ens dirigim al barri de Bourj Hammoud, als afores de Beirut.

Ara toca carregar la furgo amb la bàscula que acompanya l’espectacle de Pallassos Sense Fronteres al Líban per atendre la població siriana i palestina refugiada!

Tortrll i Quim

6 de desembre

Tortell Poltrona i Quim Girón en acabar el primer espectacle del dia, a l’escola DAR EL AMAL al barri de Bourj Hammoud, a Beirut. 

Ara cal recuperar forces i posar-se en ruta fins Aley on els artistes faran el segon bolo del dia.   

Vista aerea

7 de desembre

EL cercle màgic de Pallassos Sense Fronteres! L’expedició al Líban segueix el seu curs, i avui dissabte han actuat a l’escola del camp de refugiats palestins de El-Buss, a Tyro, al sud del país, per a més de 800 nens i nenes. Beirut S’enlaira! Riure pot ser el primer pas cap a l’esperança!

El viatge continua!