La música ens ha portat a conèixer i compartir moments especials al costat de grans persones amb capacitats diferents. En aquest espai compartim dues de les participacions més importants en aquest sentit. Dues històries que ens han ajudat a créixer.

És un plaer i un orgull per nosaltres tenir aquest petit espai a la web per retre el nostre particular homenatge a aquestes fundacions que estimem i admirem.

Moltes felicitats a tota la gent que hi treballa amb el cor. Gràcies per fer d’aquest món, un lloc millor.

FUNDACIÓ MARESME

La Fundació Maresme és una entitat d’iniciativa social sense afany de lucre que promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual de la comarca del Maresme i de les seves famílies.

La seva tasca procura donar resposta a les necessitats i demandes d’aquest col•lectiu organitzant una àmplia xarxa de serveis i centres que ofereixen una atenció amb continuïtat.

L’estiu del 2014 vam tenir el privilegi de poder sumar la nostra música a la feina de la fundació en el marc de les Dissantes; la festa que ells organitzen cada any.

També vam participar en el videoclip de la cançó “Jo soc com tu” que La Pegatina havia realitzat especialment per l’ocasió.

DISSANTES 2014

FUNDACIÓ MAP

La Fundació MAP és una entitat social sense afany de lucre al servei del Ripollès compromesa amb les persones i per les persones amb capacitats diferents.

La tardor del 2014 vam tenir l’honor de participar en el calendari que serveix per socialitzar, finançar i poder seguir fent possible la tasca de la fundació. Un dia ple d’energia que recordem amb molta estima.

Calendari MAP 2015