★ EL COR DE LA TERRA ★

“EL COR DE LA TERRA” és un treball de 14 cançons que tornarem a publicar lliurement a través de la nostra pàgina web.
Volem que la nostra música serveixi per abraçar la feina de moltíssima gent que treballa en la construcció d’altres mons possibles.
És per això que hem escollit 14 col·lectius amics, un per a cada cançó, a qui cedim el 50% dels drets que genera la nostra música.
[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”HiExv8a5HGE”]

★ OBRIU LES PORTES ★

“Benvinguts, Salam Aleikum”

Aquesta és la porta d’entrada a “EL COR DE LA TERRA”. El nostre crit a la lliure circulació de les persones.

Com ja sabeu en aquest nou disc hem decidit col·lectivitzar la nostra música.
Aquesta cançó servirà per acompanyar la feina de ★ UNITAT CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME ★

UCFR és una plataforma que aplega unes cinc-centes entitats i que té com a objectiu lluitar contra el discurs feixista i racista de tota mena, a través de la sensibilització i la mobilització. Des que es va crear, el 2010, ha anat desenmascarant aquells grups feixistes que s’amaguen sota pàtines diverses i d’un temps ençà, també està treballant per combatre l’increment de la islamofòbia

www.ucfr.cat

[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”BeH2eH9iPw4″]

★ UNA LLUNA A L’AIGUA ★

“Una lluna a l’aigua” neix amb el foc de l’estiu i parla del desig, de l’atracció, de la música i la vida esclatant-nos contra el cos.

Aquesta cançó servirà per acompanyar la feina de ★ l’Obra social de la PAH ★

La campanya de l’Obra Social de la PAH, nascuda l’any 2011, reivindica i posa en pràctica la reapropiació ciutadana d’aquells habitatges buits en mans d’entitats financeres i grans propietaris. La campanya té com a objectiu aconseguir una solució habitacional per les milers de famílies que s’han vist desnonades de casa seva, no poden accedir a un lloguer i l’administració ha estat incapaç de donar-los una alternativa digna i estable. A Catalunya, l’Obra Social de la PAH, ha ocupat col·lectivament més de 20 blocs de pisos on hi viuen reallotjades desenes de famílies. En total, a l’estat espanyol ja són més de 50 els blocs recuperats i milers de famílies que ocupen de forma individual arreu del territori per tal de recuperar la funció social dels habitatges buits i posar el dret a una vida digna per davant dels interessos econòmics de bancs, entitats financeres i fons voltors.

Podeu trobar molta més informació als seus espais web:
http://afectadosporlahipoteca.com/obra-social-pah/
http://afectadosporlahipoteca.com/…/pro…/obra_social_la_pah/

[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”udqUG4hDoL0″]

★ EL TREN DEL TEMPS ★

“Tinc un desig només: que tot valgui la pena.”

Perquè intentem agafar la vida amb les mans. Esprémer fort el temps i no permetre’ns el luxe de deixar escapar buits els dies.
Aquesta cançó servirà per acompanyar la feina de ★ TANQUEM ELS CIE ★

Gairebé 7000 persones van ser empresonades a Centres d’Internament d’Estrangers l’any passat a Espanya. Somnis de vida segrestats en vols de deportació forçosa. L’Alik, l’Idrissa i el Mohamed, morts sota custòdia al CIE de Barcelona.
L’únic delicte: no tenir papers.
A Tanquem els CIE fem visible, investiguem i denunciem la vulneració de drets humans que suposen els centres d’internament d’estrangers i les deportacions forçoses.
No tanquem els ulls, tanquem els CIE.

www.tanquemelscie.cat

[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”61jNBIMy8_E”]

★ SOM FOC ★ feat. The Cat Empire

“Portem cançons, desitjos nobles”

La música és una foguera. Un camí de pau entre els pobles. La nostra arma i el nostre refugi.

Com ja sabeu en aquest nou disc hem decidit col·lectivitzar la nostra música.

Aquesta cançó, amb l’especial col·laboració de The Cat Empire, servirà per acompanyar la feina de la ★ HUMAN SUPPORTERS ★

Human supporters és l’associació que ens va acollir a Palestina. Una associació creada per joves activistes l’any 2002 a la ciutat de Nablus.

Treballen en programes de suport psicològic, social i educatiu per als nens, joves i dones que viuen sota l’ocupació militar. Promouen la justicia social i el canvi social.

Tenen projectes diversos com per exemple: projectes per a preservar el benestar educatiu dels joves i les dones, projectes de teatre social, de suport escolar, de intercanvi juvenil i internacioanl entre moltes altres coses.

www.humansupporters.org

[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”3A0vqg1WuhI”]

★ MIL OCELLS ★ feat. Jarabe De Palo

“Un dia vam ser aquí i no ens va faltar res.”

Per a totes aquelles persones que saben aturar el temps al nostre costat.

Com ja sabeu en aquest nou disc hem decidit col·lectivitzar la nostra música.

Aquesta cançó, amb l’especial col·laboració de Jarabe de Palo, servirà per acompanyar la feina de la ★ FUNDACIÓ MAP ★

Concretament anirà destinada al projecte Al teu costat! de suport a les famílies de persones amb discapacitat de la Fundació MAP del Ripollès. Proporcionem espais i personal de suport per l‘acompanyament en activitats de lleure inclusives i organitzem estades puntuals de respir o de cap de setmana per apoderar els joves en el procés d’autodeterminació.

www.fundaciomap.org/al-teu-costat

[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”SnAML6FWQBg”]

★ MERAVELLÓS REGAL ★ feat. Safari Children’s Choir

“Un crit al cor de la terra”

Bon dia món! Avui la nostra cançó d’amor a l’Àfrica i a tot el que hi hem viscut.
Creada i cantada amb els nostres amics d’Uganda, Cor Safari!

Com ja sabeu en aquest nou disc hem decidit col·lectivitzar la nostra música i aquesta cançó no podia servir per abraçar una feina que no fos la del ★ COR SAFARI ★

Tota la info a:
https://nzuri-daima.org/proyectos/coro-safari/
https://www.facebook.com/corosafari/?fref=ts

[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”6u3Kz8Mwo-Y”]

★ RESISTE Y GRITA ★ feat. EKO Camp

Les primeres notes d’aquesta cançó van néixer a Nablus (Palestina). Va ser la banda sonora d’una petita gira que mai oblidarem. Més endavant la vam començar a cantar als camps de refugiats de Grècia on es va quedar, per fer-se gran, i passar a ser un himne de vida i resistència. L’alegria com a forma de resistència. Perquè com diuen els nostres amics de Pallasos en Rebeldía “La risa es el alimento del alma”.
Aquesta cançó ja fa molt de temps que no és nostra. És la cançó de molta gent que admirem i estimem. Molta gent amb qui hem compartit i esperem seguir compartint la vida.

És per això que la vam anar a enregistrar a Grècia entre molts amics dels camps de refugiats.

Com ja sabeu hem decidit col·lectivitzar la nostra música.
Aquesta cançó servirà per acompanyar la feina d’ ★ EKO PROJECT ★

Per a totes elles:
Comunitat EKO https://www.facebook.com/ComunitatEKO/?fref=ts
Eko Project https://www.facebook.com/Ekommunity/?fref=ts

[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”X0TCK7noDZ0″]

★ TERRA ENDINS ★ feat Manu Chao

Aquesta cançó, amb l’especial col·laboració de Manu Chao, servirà per acompanyar la feina de la ★ FUNDACIÓ ESPERANZAH ★

La Fundació Esperanzah neix de l’impuls de diferents entitats socials del Prat de Llobregat, especialment de Gats, i del suport de molts músics com Txarango, Manu Chao o Amparo Sánchez, que amb la seva presència i suport al Festival Esperanzah, ens van ajudar a aconseguir els recursos necessaris per pensar el nostre futur en clau d’economia solidària i cooperativa. La majoria de problemes del nostre món estan generats per com l’economia utilitza a milions de persones i destrueix els nostres recursos naturals, per fer més rics a uns pocs, mentre la majoria pateix, no te feina o no te casa.

Volem un món més just, on càpiga tothom, on es redistribueixin treball, beneficis i excedents i on es respecti tant a les persones com al nostre capital més preuat: el medi natural

Des del nostre ecosistema al barri de Sant Cosme, el barri dels possibles, estem contaminant a cop d’economia solidària, cooperatives i amor per tot el que ens envolta , a tota la galàxia.
Per que la revolució, es pot fer alegre i compromesa des de la música, però també i sobretot des de l’economia solidària

[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”rlD1-q2yqAM”]

★ ULLS DE CORALL ★

“I no t’enganyo gaire si et dic amor.”
Seguim compartint les cançons de #ElCorDeLaTerra!
Avui despertem el món amb aquest ball dolç a prop del mar.
Com ja sabeu en aquest nou disc hem decidit col·lectivitzar la nostra música.
Aquesta cançó servirà per acompanyar la feina de ★ FUNDACIÓ EL MARESME★
Convençuts que la música i la cultura són motors de transformació social, la Fundació el Maresme, entitat que treballa per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, impulsa des de fa 5 anys les DISSANTES, la gran festa per la discapacitat, on milers de persones s’apleguen de la mà de la seva icona, en Santi, sota el lema, “jo sóc com tu”.
[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”jSv_UyiPMZY”]

★ ET RECORDO ★

Aquesta cançó servirà per acompanyar la feina de ★ SANT JOAN DE DÉU ★
A Sant Joan de Déu cuidem les persones que més ho necessiten, vetllant per la seva salut, la seva dignitat i la seva inclusió social. A través del nostres centres, atenem les persones amb trastorns de salut mental, discapacitat intel·lectual o dependència, els infants que pateixen alguna malaltia i les persones que no tenen llar. Et convidem a moure’t per les persones que es troben en una situació vulnerable, per tots aquells #FetsQueRealmentImporten
[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”z1LiRpw2gYI”]

★ QUE TOT ET VAGI BÉ ★

Aquesta cançó servirà per acompanyar la feina del ★ BANC DELS ALIMENTS DE BARCELONA ★

El Banc dels Aliments de Barcelona té com a objectiu recuperar els excedents alimentaris i distribuir-los entre les entitats locals d’ajuda social, perquè els entreguin a les persones en risc de precarietat alimentària.

L’any 2016 el Banc dels Aliments de Barcelona va gestionar 18 milions de quilos d’aliments que van arribar a una mitjana mensual de 137 mil persones, en l’àmbit de la demarcació de Barcelona.

[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”mhJHf4KXnKg”]

★ T’ESPERO ★

Als camps de refugiats vam conèixer a molts nens i nenes amb qui vam compartir moments que no oblidarem. Nens que voldrien i no poden anar a l’escola. Nens conscients de que la seva alegria manté viva a la seva família. Aquesta cançó és per ells. Perquè els més petits d’aquest món sempre en són les víctimes més vulnerables. Per a tots ells, seguim cantant.

Aquesta cançó servirà per acompanyar la feina de ★ STOP MARE MORTUM ★

Stop Mare Mortum som una plataforma ciutadana que agrupa tant a persones a títol individual com a diferents entitats i col·lectius. A l’abril farà dos anys que vam néixer, i ho vam fer després d’un dels majors enfonsaments a la Mediterrània, al canal de Sicília, on van morir més de 900 persones. Des de llavors, el nostre objectiu és aconseguir un canvi en les polítiques europees migratòries i d’estrangeria per acabar amb les morts al Mediterrani, i garantir el dret a migrar amb l’establiment de vies legals i segures. És per això que tenim engegat un projecte d’assessorament legal i jurídic a persones bloquejades a Grècia per facilitar la seva arribada a territori espanyol que va acompanyat d’un suport social (cobertura de les necessitats bàsiques). A més, estem fent tasca d’incidència política amb un grup de treball dins el Parlament de Catalunya, aquest és un dels nostres pilars d’actuació juntament amb la sensibilització i mobilització de la societat.

www.stopmaremortum.org

[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”LnY1zxzQdJQ”]

★ SOMRIUREM ★

Aquesta cançó servirà per acompanyar la feina de ★ PROACTIVA OPEN ARMS ★

Proactiva Open Arms és una ONG amb seu a Badalona que té la principal missió de salvar vides al Mediterrani. Està formada per socorristes i professionals del salvament que es dediquen a rescatar totes aquelles persones que fugen de guerres, persecució o pobresa i que intenten buscar refugi a Europa. Tot va començar al setembre del 2015 arran de la fotografia de l’Aylan Kurdi, un nen que es va morir ofegat al mar Egeu. Des de llavors la organització ha anat creixent i ara té dues missions en obert, una a Lesbos (Grècia), i l’altre al Mediterrani Central, a les costes líbies, la ruta més mortífera. La principal missió de Proactiva Open Arms és preservar el dret a la vida, el més primordial de tots, i seguirà treballant fins que calgui perquè no es perdi ni una vida més a la deriva.”

Més info a: https://www.proactivaopenarms.org/ca

[mgl_tubelab_video template=”dark” display=”title” video_id=”4_NeLk75_sI”]

★ QUAN CALLA LA CIUTAT ★

Aquesta cançó servirà per acompanyar la feina de ★ PALLASOS EN REBELDÍA ★

Pallasos en Rebeldía es una red internacional de artistas de circo, teatro y música, que bajo el paraguas del Festiclown, se comenzó a fraguar a partir del trabajo de Iván prado cómo payaso en Gaza, durante la segunda Intifada, en el verano del 2003.
Desde entonces y con el soporte de Culturactiva SCG han desarrollado caravanas solidarias en comunidades indígenas de Chiapas, Brasil y Chile, han actuado en campos de refugiados del Sáhara, Líbano, Palestina, Grecia y Francia y han llevado el Festiclown a diferentes ciudades de Cisjordania, al desierto de México, a las barriadas populares de Bogotá y a varios estados de la república Brasileña.

Con Txarango han organizado la 3º edición del Festiclown Palestina en el 2015 y la caravana ” A Desalambrar fronteras y corazones”, en la valla de Melilla en el 2016.
En estos dos mismo años han compartido sueños y escenarios con la banda en el Clownia y en el Esperanzah del Prat y actualmente, junto a varios festivales más, impulsan el proyecto de Cultura amb Causa.
Cómo trabajadores de la cultura nos une la labor de tejer con utopía la bandera del arte transformador, ése que alumbra de rebeldía nuestros caminos e intentos.

No hay libertad sin arte, no hay arte sin libertad.
Capitán Jadoc.

www.pallasosenrebeldia.org

★★ UN CAMÍ DIFERENT ★★
Ja fa un any que va sortir el nostre disc #ElCorDeLaTerra!!

Ho celebrem donant-vos les gràcies per tots els moments viscuts. Els drets d’autor generats per les cançons, fins a dia d’avui, acaben de transformar-se en un primer donatiu de quasi 13.000 euros a 14 col•lectius que treballen per un món millor.

Tot això ho hem fet JUNTS,
i tot just acaba de començar.
De tot cor, moltíssimes gràcies per acompanyar-nos.

Que no pari la música.
★ HO CELEBREM ALS CONCERTS ★

“Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món”

Unitat contra el feixisme i el racisme / Obra social de la PAH / Tanquem Els CIE / Human Supporters / Safari Children’s Choir / EKO Project / Stop Mare Mortum / Proactiva Open Arms / Pallasos en Rebeldía / Fundació Esperanzah / Fundació MAP / Fundació El Maresme / #FetsQueRealmentImporten de Sant Joan de Déu / Banc dels Aliments de Barcelona

MÚSICA PER CANVIAR EL MÓN

★★ UN CAMÍ DIFERENT ★★Ja fa un any que va sortir el nostre disc #ElCorDeLaTerra!! Ho celebrem donant-vos les gràcies per tots els moments viscuts. Els drets d'autor generats per les cançons, fins a dia d'avui, acaben de transformar-se en un primer donatiu de quasi 13.000 euros a 14 col•lectius que treballen per un món millor.Tot això ho hem fet JUNTS, i tot just acaba de començar. De tot cor, moltíssimes gràcies per acompanyar-nos.Que no pari la música.★ HO CELEBREM ALS CONCERTS ★"Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món"Unitat contra el feixisme i el racisme / Obra social de la PAH / Tanquem Els CIE / Human Supporters / Safari Children's Choir / EKO Project / Stop Mare Mortum / Proactiva Open Arms / Pallasos en Rebeldía / Fundació Esperanzah / Fundació MAP / Fundació El Maresme / #FetsQueRealmentImporten de Sant Joan de Déu / Banc dels Aliments de Barcelona

Publicada por Txarango en Martes, 10 de abril de 2018