-COM PUC COMPRAR UN PRODUCTE?

Primer, selecciones el producte que vols comprar, seguidament podreu indicar la talla o la quantitat que voleu d’aquell producte i finalment feu clic sobre el boto “Comprar”. Automàticament s’afegirà a la cistella de compra. Per acabar el procés, hauràs d’accedir al carret i confirmar la teva comanda.

– PER QUÈ NO PUC AFEGIR UN PRODUCTE DE LA BOTIGA A LA MEVA CISTELLA? 

Es pot donar el cas que no hi hagi existències del producte o talla seleccionada, de manera que no serà possible afegir a la cistella el model en concret. Pots provar d’escollir una model diferent amb la talla adequada o enviar un correu electrònic a botiga@txarango.com per rebre la informació d’aquest producte.

– QUÈ HE DE FER SI VULL RETORNAR UN PRODUCTE?

Les causes per les quals pot ser retornat un article són limitades. Recomanem que abans d’acceptar qualsevol paquet s’asseguri de que l’embalatge es troba en bon estat. En cas de no ser així, no cal acceptar la comanda, i posa’t en contacte amb botiga@txarango.com per notificar la incidència i trobar una solució adequada. Signant el comprovant de recepció accepta implícitament que el paquet està en perfectes condicions, pel que si ha sofert danys, l’empresa de transports no es farà càrrec de posteriors reclamacions.

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb el seu producte adquirit a través d’Internet, disposa d’un termini de 7 dies, a comptar des de la data de lliurament per retornar-lo. Abans de fer aquesta devolució posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic botiga@txarango.com. Qualsevol devolució sense comunicació prèvia serà rebutjada. Perquè sigui possible l’admissió d’una devolució, tant el producte com el seu embalatge haurien d’estar en perfectes condicions, incloent tota la documentació que acompanya el producte així com els seus accessoris. El client haurà de preparar un empaquetat correcte que asseguri el seu transport sense danys. Un cop rebut i comprovat que el producte està en el mateix estat en que es va enviar, és reemborsarà el valor del producte. Les despeses d’enviaments del retorn del producte van a càrrec vostre.

– COM ES POT PAGAR A LA BOTIGA?

Amb targeta de crèdit o dèbit a través d’un servidor Stripe. Un cop s’hagi efectuat el pagament en un entorn de màxima seguretat l’usuari torna a la web i la compra queda confirmada. Com que tot el pagament es fa a través del servidor d’aquesta plataforma, el procés és 100% segur i només Stripe té accés al teu número de targeta. Nosaltres preferim aquesta opció de pagament, perquè és més econòmic per tu i per nosaltres.

Paypal: Per tal de realitzar una compra a través d’aquesta modalitat, has de disposar d’un compte previ. Te’l pots fer a www.paypal.com. Si no disposes de compte a Paypal a l’hora de fer el pagament s’obrirà una nova pagina de Paypal on has de posar les teves dades per poder realitzar el pagament, aquest procés no te cap cost adicional.

– QUANT COSTA L’ENVIAMENT?

El cost de l’enviament va a càrrec del client i es calcula automàticament en el moment de passar per caixa, el preu d’un enviament a la península (estat espanyol i Portugal) és de 6,20€ IVA inclòs. 

Per una compra superior a 80€ les despeses d’enviament seran gratuïtes.

El preu de l’enviament pot variar depenent de la situació i de la zona o país que es trobi, segons les tarifes de l’empresa de transports.

La nostra botiga treballa amb l’empresa NACEX, que farà els enviaments cada dimarts. L’entrega es fa en 48 hores, des que el paquet surt del nostre magatzem. Això és només aplicable a l’estat espanyol. Els enviaments a l’estranger tenen un termini d’entrega superior, que varia segons el país.

– QUAN TARDEN EN ARRIBAR LES COMANDES?

Nosaltres preparem les comandes els dilluns al matí i enviem els paquets el dimarts al matí per que arribin al seu destí en menys de 48 hores, així que les comandes que es realitzin més tard de les 10 del matí dels dilluns s’enviaran la setmana següent. El temini d’entrega de les comandes pot ser de 2 a 10 dies lavorables.

En el cas de que una comanda inclogui un producte que només està disponible com a reserva, no s’enviarà la comanda fins el dia que s’indica a la pàgina del producte en reserva.

El període de vacances és del dia 28 de juliol al 31 d’agost i per tant durant aquestes dates no es fan enviaments. Totes les comandes fetes en aquestes dates s’enviaran a partir del setembre. 

– ELS PREUS DE LA BOTIGA SÓN ELS IMPORTS FINALS?

Els preus que hi ha indicats a cada producte de la botiga online s’expressen en € i inclouen tots els imposts, la única despesa addicional és la d’enviament. Per una compra superior a 60€ les despeses d’enviament seran gratuïtes.

– COM PUC CONTACTAR AMB VOSALTRES?

Per a qualsevol dubte o consulta, envia’ns un correu electrònic a botiga@txarango.com

 

AVÍS LEGAL

En aquest apartat s’inclou la información sobre les condicions d’accés i utilització d’aquest lloc web que han de ser conegudes per l’usuari. Informació general sobre txarango.com/botiga , a efectes previstos a la Llei 34/2022 de Serveis de la Societat de la Inforamció i comerç electrònic.

Titular: Txarango SCCL

N.I.F.: F66989906

 

DADES REGISTRALS:

Condicions d’accés i utilització d’aquest web

Accès al web, continguts i información. L’accès a aquest web és responsabilitat exclusiva dels usuaris i suposa aceptar i conèixer les advertències legals i les condicions d’ús contingudes en ell. La página web txarango.com/botiga té caràcter comercial, és a dir, venda a distància, preferentment de samarretes i articles de roba i merchandising relacionats amb Txarango.

L’empresa es reserva el dret de realitzar, en qualsevol moment, els canvis i modificacions que estimi convenients i cregui necessàries per a la página web sense necessitat de previ avís.

L’usuari garanteix l’autenticitat i veracitat de totes aquelles dades que comuniqui, tant en la cumplimentació dels formularis de registre com en qualsevol altre moment posterior, essent de la seva responsabilitat l’actualització de la información subministrada, de tal manera que aquesta reflexi la seva situación real. L’usuari será responsable de la inexactitut o falta de veracitat de la información aportada.

Obligació de fer un bon us del lloc web i dels seus continguts

 L’usuari es compromet al bon ús del web i utilitats que se li proporcionen en conformitat amb la llei, el present document legal, i les instruccions i avisos que se li comuniquin.

L’usuari s’obliga a l’ús exclusiu del web i dels seus continguts per a finalitats lícites i no prohibides, que no infringeixin la legalitat vigent i/o puguin resultar lesius dels drets legítimos de “Txarango SCCL” o de qualsevol tercer.

CONDICIONS D’ÚS

Impostos aplicables

 Els preus dels productes exposats a txarango.com/botiga , inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) que, en el seu cas, sigui procedent aplicar.

Les compres que hagin de ser entregades dins del territorio de qualsevol dels estats memebres de la UE estaran subjectes a l’IVA.

Privacitat i protección de dades

A txarango.com/botiga estem especialment preocupats per la seguretat i per garantir la confidencialitat de les dades aportades pels nostres clients. Ens comprometem a donar-te el millor servei i la millor experiencia online.

En el moment que un client realitza una comanda a través del nostre servidor segur, les seves dades personals, domiciliàries i els relatius a compres i formes de pagament, són incorporats al nostre arxiu de clients i proveïdors, per tal de tramitar la comanda.

txarango.com/botiga no tenim cap accés a la información relacionada amb el número de targeta de crèdit dels nostres clients. Nosaltres únicament rebem la información del pagament per part de les institucions bancàries que tramiten la comanda.

Legislació aplicable i jurisdicció competent

Les compravendes realitzades a txarango.com/botiga es sotmeten a la legislació espanyola.

Txarango i l’usuari/client, amb renuncia expressa a qualsevol altre fur, se sotmeten als jutjats i tribunals de Barcelona per a qualsevol controversia que pugués derivar de la prestació dels serveis objecte de les condicions generals. En cas que l’usuari tingui domicili fora d’Espanya, Txarango i l’usuari/client se sotmeten, amb renuncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya).