7 octubre 2021

★ MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTHOM, FINS SEMPRE ★

Com bé sabeu, fa molt temps que vam anunciar el final d’aquest camí amb un darrer disc de comiat i una darrera gira. Després de gravar el disc va arribar la Covid-19 portant amb ella una situació nova per a totes, que ens va obligar a desmuntar i a cancelar la gira. 

Durant aquest temps ens hauria encantat poder fer alguns concerts de comiat on celebrar en directe les cançons, igual que ho hem fet tantes vegades al llarg de tots aquests anys,

16 juny 2021

★ Els videos d’El Gran Ball ★

Amb l’alegria de compartir hem cantat entre amics aquest grapat de cançons.

Amb l’alegria d’estimar i de trobar-nos.

Gràcies a totes les ànimes boniques que ho heu fet possible.

Amb vosaltres, els nostres millors desitjos.

13 juny 2021

★ EL GRAN BALL ★

Acabem de compartir “El Gran Ball” en format digital a totes les plataformes.

Volem donar les gràcies a totes les artistes i grups que, durant aquest passat hivern, han vingut a enregistrar i a celebrar les cançons amb nosaltres. Ha estat un regal acollir a més d’una cinquantena d’ànimes boniques.
Si per nosaltres fos n’hauríem acollit a més de 100, però el temps és el que és. També volem donar les gràcies a les moltíssimes companyes de viatge que admirem i estimem i no han estat presents en aquestes gravacions;

10 juny 2021

★ “DE VENT I ALES” i “EL GRAN BALL” JA SÓN DISC D’OR ★

Avui amb Txarango hem rebut aquest guardó!!
Una bonica excusa per celebrar la vida compartida. La vida que queda per sempre guardada en les cançons. En aquesta màquina del temps que és la música.

Moltíssimes gràcies a totes les persones que estimeu aquest camí. Ens sabem profundament afortunats.
Per a tots i totes, els nostres millors desitjos.

Foto: Bernat Almirall
Aquest diumenge a les 23:59h compartim El Gran Ball a la xarxa.

25 maig 2021

★ JA EL TENIM A LES MANS ★

EL GRAN BALL ja és camí de totes les cases! Ha quedat preciós!

Finalment ha sortit de fàbrica i ja el tenim a les mans! Aquests dies som al local preparant els paquets i fent tots els enviaments! Un bon grapat de discos en forma de carta que arribaran a casa de tothom en els propers 12 dies. Abans del 6 de juny.

Gràcies a totes les persones que l’heu fet possible amb la vostra reserva.

9 març 2021

★ HA ESTAT UNA GRAVACIÓ MOLT ESPECIAL ★

Aquests dies hem acabat les gravacions d’El Gran Ball!

Volem donar les gràcies a totes les artistes i grups que han vingut a enregistrar i a celebrar les cançons amb nosaltres, ha estat un regal acollir a més d’una cinquantena d’ànimes boniques.
Si per nosaltres fos n’hauriem acollit a més de 100, però el temps és el que és. També volem donar les gràcies a les moltíssimes companyes de viatge que admirem i estimem i no han estat presents en aquestes gravacions;

17 febrer 2021

Estimades i estimats!

Diumenge és el darrer per tramitar la devolució de les entrades de la gira. Més de 100.000 entrades eren un repte majúscul! Gràcies a tothom per haver-ho tramitat amb paciència i comprensió.

Per a totes aquelles persones que per una causa major o per haver patit algun tipus d’incidència encara no han pogut dur a terme la devolució o el bescanvi d’entrades, allargarem el període fins el dia 5 de març perquè tothom ho pugui acabar tranquilament.

21 gener 2021

★EL GRAN BALL★

Últims 30 dies per reservar el disc.

Aquestes setmanes som a l’estudi en plena gravació d’EL GRAN BALL! Compartir les cançons amb tanta gent estimada és un regal que ens omple el cor. La música és màgica i sanadora. Ens morim de ganes de que el pugueu sentir!!

Com ja sabeu, es tracta d’un disc doble ple de col·laboracions inèdites que recopila cançons dels nostres quatre treballs, cantades de nou al costat de més de 50 artistes (si… la família va creixent!

23 desembre 2020

Recupera o bescanvia la teva entrada d’El Gran Circ

Com bé sabeu, la gira d’El gran Circ no s’ha pogut fer i a dia d’avuiencara no tenim cap perspectiva de quan la podríem dur a terme. Per aquest motiu hem decidit suspendre definitivament aquesta gira amb l’objectiu que quan les coses millorin puguemprogramar nous concerts de comiat adaptats a les possibilitats del moment. Ens ha costat molt prendre aquesta decisió, ja que hi ha moltíssima feina darrere del muntatge que teníem a punt. Sobretot, moltíssima il·lusió. El cert és que per a nosaltres era una proposta de somni.

22 desembre 2020

Reserva el Disc ‘El gran ball’

Per seguir celebrant la vida, perquè així ho hem de fer, ens hem posat a enregistrar un projecte anomenat EL GRAN BALL.

Es tracta d’un disc doble ple de col·laboracions inèdites que recopila cançons dels nostres quatre treballs, cantades de nou al costat d’una quarantena d’artistes, amigues i amics del món de la música, amb qui hem volgut reinterpretar alguns dels temes més emblemàtics de la nostra trajectòria.

Hi trobareu moltíssimes veus estimades.